Cordless Alliance System – Yksi akku, monta ratkaisua


Metabo CAS

1 järjestelmä – 25 merkkiä – 280 konetta

Cordless Alliance System (CAS) on suurin valmistajien välinen akkujärjestelmä, joka takaa 100 % yhteensopivuuden 18 V luokassa. Järjestelmässä on mukana 25 työkalu- ja konevalmistajaa, joiden yksi ja sama akku ja laturi sopivat 280 eri merkkiseen akkutyökaluun ja -koneeseen. Järjestelmä mahdollistaa useiden ammattikäyttöön tarkoitettujen koneiden käyttämisen samalla akulla rutiinitöistä erikoistehtäviin.

Samalla akulla 280 erilaista konetta

Joustava akkujärjestelmä tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia. Loppukäyttäjän on nyt mahdollista yhdistellä eri valmistajien koneita, akkuja sekä latureita ilman ongelmia.

Maailman johtava akkuteknologia

CAS-järjestelmä käyttää Metabon kehittämää maailman tehokkainta akkuteknologiaa. Yli 30 vuoden asiantuntemuksella ja kokemuksella Metabo on akkuteknologian edelläkävijä ja yhtiön visio onkin jo pitkään ollut ”Täysin johdoton työmaa”.

Vuodesta 2009 lähtien kaikki saman jänniteluokan koneet, akut ja laturit ovat olleet täysin yhteensopivia keskenään. Näin on myös nykyisin ja tulee olemaan myös tulevaisuudessa.

CAS on keskittynyt 18 V akkuihin, joka on tärkein jänniteluokka ammattikäyttäjien keskuudessa. Myös LiHD, maailman tehokkain akkuteknologia, on täysin yhteensopiva CAS-järjestelmän kanssa. LiHD -teknologia mahdollistaa koneet, jotka ovat suorituskyvyltään 400 ja 3200 watin välillä. Näin ollen käytössäsi on riittävä kapasiteetti myös erittäin suurta tehoa vaativiin koneisiin.

Metabo milestones

CAS on loppukäyttäjän etu

CAS-järjestelmä edustaa kehittynyttä akkuteknologiaa, johon voi luottaa myös vaativissa olosuhteissa sekä raskaammassakin käytössä.

Mitkä ovat loppukäyttäjän saamat hyödyt? Säästä aikaa ja rahaa, kun samoja akkuja ja latureita voi hyödyntää useissa eri ratkaisuissa.

Johdoton työskentely lisää turvallisuutta ja vähentää tapaturmariskiä. Luonnonvaroja säästyy pienemmän akkumäärän käytöllä.

CAS-järjestelmä takaa tuotteilleen myös erittäin korkean luotettavuuden sekä pitkän takuun.

Erittäin luotettavat valmistajat. Taattua laatua juuri sinulle.

CAS on usean ammattityökaluvalmistajan liittouma, ja kaikki valmistajat jakavatkin yhteisen päämäärän. Kukin valmistaja on keskittynyt tarjoamaan ratkaisuja ammattikäyttöön ja keskeiset päämäärät ovat korkea teho, äärimmäinen suorituskyky sekä riippumattomuus verkkovirrasta.

Tarkempaa tietoa CAS-järjestelmän valmistajista sekä tuotteista löydät CAS-järjestelmän omilta sivuilta:

Lataa esite tästä »

http://www.cordless-alliance-system.com/

CAS-Lehdistötiedotteet:

Cordless Alliance System -Lehdistötiedote

Cordless Alliance System -Lehdistötiedote Tiivistelmä

Cordless Alliance System -Lehdistötiedotteen kuvat