Cordless Alliance System – Yksi akku, monia mahdollisuuksia


Metabo CAS

Yksi akku sopii nyt useiden eri valmistajien koneisiin!

Cordless Alliance System (CAS) on kymmenen työkalu- ja konevalmistajan joustava akkujärjestelmä, jossa yksi ja sama akku sopii moniin erimerkkisiin akkutyökaluihin ja -koneisiin. Järjestelmä mahdollistaa useiden erilaisten koneiden käyttämisen samalla akulla tarjoten sekä perustyökalut että erikoisratkaisut ammattilaisten vaatimuksiin.

Samalla akulla yli 110 erilaista konetta!

Joustava akkujärjestelmä tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia. Loppukäyttäjän on nyt mahdollista yhdistellä eri valmistajien koneita, akkuja sekä latureita ilman ongelmia.

Maailman johtava akkuteknologia!

CAS-järjestelmä käyttää Metabon kehittämää maailman tehokkainta akkuteknologiaa. Yli 30 vuoden asiantuntemuksella ja kokemuksella Metabo on akkuteknologian edelläkävijä ja yhtiön visio onkin jo pitkään ollut ”Täysin johdoton työmaa”.

Vuodesta 2009 lähtien kaikki saman jänniteluokan koneet, akut ja laturit ovat olleet täysin yhteensopivia keskenään. Näin on myös nykyisin ja tulee olemaan myös tulevaisuudessa.

CAS on keskittynyt 18V akkuihin, joka on tärkein jänniteluokka ammattikäyttäjien keskuudessa. Myös LiHD, maailman tehokkain akkuteknologia, on täysin yhteensopiva CAS-järjestelmän kanssa. LiHD -teknologia mahdollistaa koneet, jotka ovat suorituskyvyltään 400 ja 3200 watin välillä. Näin ollen käytössäsi on riittävä kapasiteetti myös erittäin suurta tehoa vaativiin koneisiin.

Metabo milestones

CAS on loppukäyttäjän etu!

CAS-järjestelmä edustaa edistynyttä akkuteknologiaa, johon voi luottaa myös vaativissa olosuhteissa sekä raskaammassakin käytössä.

Mitkä ovat loppukäyttäjän saamat hyödyt? Jatkossa jo hankkimiasi akkuja voi hyödyntää useissa eri ratkaisuissa, mikä säästää selvää rahaa.

CAS-järjestelmä takaa tuotteilleen myös erittäin korkean luotettavuuden sekä pitkän takuun.

Erittäin luotettavat valmistajat! Taattua laatua juuri sinulle!

CAS on usean ammattityökaluvalmistajan liittouma, ja kaikki valmistajat jakavatkin yhteisen päämäärän. Kukin valmistaja on keskittynyt tarjoamaan ratkaisuja ammattikäyttöön ja keskeiset päämäärät ovat korkea teho, äärimmäinen suorituskyky sekä riippumattomuus verkkovirrasta.

Tarkempaa tietoa CAS-järjestelmän valmistajista sekä tuotteista löydät CAS-järjestelmän omilta sivuilta:

http://www.cordless-alliance-system.com/

CAS-Lehdistötiedotteet:

Cordless Alliance System -Lehdistötiedote

Cordless Alliance System -Lehdistötiedote Tiivistelmä

Cordless Alliance System -Lehdistötiedotteen kuvat