TURVALLISUUS


Turvallisuus ennen kaikkea.

Mitä raskaampaa koneen käyttö on, sitä tärkeämpää on tarjota koneen käyttäjälle paras mahdollinen työturvallisuus. Metabon teolliseen käyttöön tarkoitetut ammattisähkötyökalut täyttävät kaikki turvavaatimukset täydellisesti. Lisäksi ne suojaavat käyttäjää vahingoilta sekä ennaltaehkäisevät vakavia tapaturmia tai jopa sairauksia innovatiivisten ja usein patentoitujen turvaominaisuuksien avulla. Lue lisää turvallisuudesta sivulta metabo.com

Tärinä

tarinakuva

Jatkuva altistuminen käsi- ja käsivarsitärinälle teollisuuden ja rakentamisen eri ammateissa on huomioitu nykyään myös lainsäädännössä. Käsitärinällä tarkoitetaan tärinää, joka siirtyy koneesta ihmisen käteen ja aiheuttaa tapaturma- tai sairastumisriskin. Tyypillisiä käsitärinäoireita ovat valkosormisuus, sormien puutuminen ja tunnottomuus sekä puristusvoiman heikkeneminen. Metabo tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kulmahiomakoneita, jotka on varustettu tärinää tehokkaasti vaimentavalla Autobalancer-järjestelmällä sekä lukuisia muita koneita (esim. poravasaroita), joiden MVT-tärinävaimennus mahdollistaa koneen käyttämisen jatkuvassa käytössä turvallisesti.


Pöly

polykuva2

Varsinkin rakennustyömailla ja saneerauskohteissa altistuminen erilaisille pölyille on yksi suurimmista riskitekijöistä ja voi pahimmassa tapauksessa johtaa jopa hengenvaarallisiin sairauksiin. Pölyhallinta on Metabolle tärkeää, ja kattavaa valikoimaamme erilaisia pölynimureita ja pölynhallintaratkaisuja kehitetään jatkuvasti.