YRITYSTIEDOT


Metabon virallinen maahantuoja Suomessa on
Tekninen_kauppa_logo

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa ja Baltiassa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Metabon sähkötyökalujen virallinen maahantuoja olemme olleet vuodesta 1986.

Toimintojemme kulmakivinä ovat avoimuus, luotettavuus, innovatiivisuus ja kannattavuus. Kestävän kehityksen osa-alueita Wihurin Teknisessä Kaupassa ovat ympäristön huomioon ottaminen sekä sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi.

WihuriTekninenKauppa

Metabo_logo_hr

Metabowerke GmbH Saksan Nürtingenissä on perinteikäs ammattikäyttöön tarkoitettujen sähkötyökalujen ja tarvikkeiden valmistaja. Metabo-tuotemerkillä on kattava valikoima koneita ja tarvikkeita etenkin pääkohderyhmillemme metallinkäsittelyn ja metalliteollisuuden sekä rakennus- ja remonttialan ammattilaisille. Vuonna 1924 Saksan Schwabenin Nürtingenissä perustettu Metabo on nykypäivänä keskikokoinen yritys, jonka tuotantolaitokset löytyy Nürtingenin ohella myös Kiinan Shanghaissa. Metabo on edustettuna maailmanlaajuisesti 25 sisaryhtiön ja 100 maahantuojan toimesta.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on toiminut Metabo-tuotteiden virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 1986.

Metabon kansainväliset kotisivut: www.metabo.com