HUOLTO


header-service-1280-254px

Aito Metabo työskentelee yhtä lujasti kuin sinä

Metabo-koneet ja -lisävarusteet edustavat tunnetusti huippulaatua ja luotettavuutta. Laadun takeena koneillamme, akuillamme ja latureillamme on 3 vuoden takuu – ilman rekisteröintiä, ostokuittia vastaan. Mielestämme tämä on markkinoiden paras takuuehto ja tarkan laadunvalvonnan tulos.

Onko sinulla huoltoa tarvitseva Metabo-työkalu?

Pienkonehuollossa Lahdessa huollamme koneet ammattitaitoisesti. Toimita tarvittaessa koneesi huoltoon Metabo -jälleenmyyjäsi kautta varmistaaksesi mahdollisimman nopean huoltoajan.

Varaosat

Pienkonehuollostamme löytyy jatkossa yleisimmät varaosat varmistaaksemme niiden nopean saatavuuden. Metabo-sähkötyökaluilla on kahdeksan vuoden varaosatakuu, mikä takaa varaosien saatavuuden jopa kahdeksan vuotta kunkin mallin tuotannon loputtua.

Tarkista tuotteen tiedot

Ennen varaosatiedustelua tarkista aina Metabo-koneestasi mallinimi ja koneen tyyppinumero, jotka löytyvät koneen tyyppikilvestä. Oikean mallin ja tyyppinumeron avulla löydämme varmasti oikeat varaosat työkaluusi.


RäjäytyskuvatRäjäytys- ja varaosakuvat

www.metabo-service.com/fi/spare-parts/


KäyttöohjeetKäyttöohjeet

www.metabo-service.com/fi/manuals


Huoltoon lähettäminen ja huoltolomake

Toimita kone takuuhuoltoon aina jälleenmyyjiemme kautta. Varmistaaksesi nopean huolto-ajan toimitathan koneen mukana aina:

  1. Ostotositteen
  2. Täydellisesti täytetyn huoltolomakkeen, sisältäen tarkan kuvauksen viasta ja olosuhteista, jossa vika ilmenee

SEURAAVASSA TIETOA VAIN JÄLLEENMYYJILLEMME:  kuljetustilaus takuuhuoltokoneille

Muut kuin takuuhuoltokoneet: lähetetään omalla kuljetussopimuksellanne, tai käyttäen ylläolevaa kuljetustilausta, jolloin veloitamme rahdista 16,50€ (alv 0%) / suunta. Tässäkin tapauksessa koneen mukana tulee löytyä täytetty huoltolomake.

Huom! Mikäli huoltoon tulevalla koneella on käsitelty vaarallisia aineita, tulee se merkitä näkyvästi paketin päälle.