HUOLTO


header-service-1280-254px

Nopea, ammattitaitoinen, kannattava

Ostamalla Metabon koneen valitset tietoisesti parhaan mahdollisen laadun, pitkän käyttöiän, kestävyyden, käyttömukavuuden ja turvallisuuden. Aito Metabo työskentelee yhtä lujasti kuin sinä, mutta joskus vikoja voi silti ilmetä. Tällöin huollon laatu ja nopeus ovat ammattiasiakkaillemme erittäin tärkeitä valintaperusteita.

Metabo-koneet ja -lisävarusteet edustavat huippulaatua ja luotettavuutta. Mikäli vikoja kuitenkin ilmenee, Wihurin pienkonehuollosta saat Metabon sertifioimat virallisen maahantuojan huoltopalvelut. Tällä tavoin minimoit töiden keskeytymisestä aiheutuvat kulut.

Osoittaaksemme luottamuksemme valmistamiimme tuotteisiin, myönnämme koneillemme erikoispitkän XXL-lisätakuun. Rekisteröitymällä neljän viikon sisällä hankinnasta, voit pidentää takuun 3 vuoden pituiseksi. Lisäksi kaikilla akuillamme ja latureillamme on kolmen vuoden ehdoton takuu – myös ilman rekisteröintiä! Rekisteröi koneesi täällä: www.metabo-service.com

Onko sinulla hajonnut Metabo-työkalu, johon tahtoisit ostaa varaosia vai tarvitsetko huoltoa?

Wihurin pienkonehuollossa huollamme koneet ammattitaitoisesti ja vankalla kokemuksella, ja autamme mielellämme samaan koneesi takaisin töihin mahdollisimman nopeasti. Toimita tarvittaessa koneesi huoltoon Metabo -jälleenmyyjäsi kautta varmistaaksesi mahdollisimman nopean huoltoajan.

Huollamme koneet nopeasti ja palautamme ne teille aina testattuna.

Varaosat

Wihurin keskusvarastossa Vantaalla varastoimme Suomen Metabo-valikoiman varaosat varmistaaksemme niiden nopean saatavuuden sekä nopeat huoltoajat.

Metabo-sähkötyökaluilla on kahdeksan vuoden varaosatakuu, mikä takaa varaosien saatavuuden jopa kahdeksan vuotta kunkin mallin tuotannon loputtua.

Tarkista tuotteen tiedot

Ennen varaosatiedustelua tarkista aina Metabo-koneestasi mallinimi ja koneen tyyppinumero, jotka löytyvät koneen tyyppikilvestä. Oikean mallin ja tyyppinumeron avulla löydämme varmasti oikeat varaosat työkaluusi.


RäjäytyskuvatRäjäytys- ja varaosakuvat

www.metabo-service.com/fi/spare-parts/


KäyttöohjeetKäyttöohjeet

www.metabo-service.com/fi/manuals


Huoltoon lähettäminen ja huoltolomake

Toimita kone takuuhuoltoon aina sen jälleenmyyjän kautta mistä kone on hankittu. Varmistaaksesi nopean huolto-ajan toimitathan koneen mukana aina:

  1. Ostotositteen
  2. Täydellisesti täytetyn huoltolomakkeen, jossa mahdollisimman tarkka kuvaus viasta ja olosuhteista, jossa vika ilmenee
  3. XXL-takuutodistuksen, jos kone on rekisteröity XXL-takuun piiriin