3 vuoden takuu


xxltakuuMetabo takuu

Metabo akku- ja sähkötyökaluilla, akuilla ja latauslaitteilla on 3 vuoden takuu materiaali- ja tuotantovirheissä.

Takuuaika on voimassa ostopäivästä lähtien, kuittia vastaan. Emme vaadi hankalia rekisteröintejä jälleenmyyjältä, emmekä asiakkaalta. Mielestämme tämä on yksinkertaisesti markkinoiden paras takuuehto.

Huomioi, ettei takuu ole voimassa käytettäessä muita kuin alkuperäisosia. Mikäli mahdollisia vikoja havaitaan, ne korjataan veloituksetta – edellyttäen, että tuotetta on käytetty käyttöohjeiden mukaisesti ja ainoastaan alkuperäisosien kanssa, ja ettei vikaa todeta normaaliksi kulumiseksi tai väärinkäytössä vioittuneeksi. Metabo-koneilla on samat takuuehdot kuin edustamallamme HiKOKI-tuotemerkillä. 

Täytä huoltolomake koneen mukaan ja jätä kone huollettavaksi Metabo-jälleenmyyjälle/ostopaikkaan.

Näin löydät tarvittavat tiedot:

Metabo-sähkölaitteesi rekisteröintiin tarvitset sen tuotenumeron ja sarjanumeron. Nämä löydät koneen tyyppikilvestä. Punaisella merkitty numero on tuotenumero, sinisellä merkitty sarjanumero. Koneen mallinimi on alleviivattu vihreällä.

Metabo tyyppikilvet

Metabo tyyppikilpi 2

Metabo akku- ja laturitakuu

Saat Metabo Li-Ion ja LiHD-akuille ja latureille myös kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien suoraan ilman rekisteröintiä.

Metabon akkupakettien kehitys perustuu Ultra-M-teknologiaan. Tämä takaa koneen, akun ja laturin täydellisen vuorovaikutuksen. AIR COOLED -latausteknologian ansiosta Metabo-akut latautuvat taas täyteen hetkessä.