XXL-takuu


xxltakuuMetabo takuu

Saat Metabo koneellesi, istukoille ja muille koneen osille kolmen vuoden pidennetyn takuun rekisteröimällä koneesi Metabon kansainvälisellä huoltosivustolla osoitteessa www.metabo-service.com

Rekisteröinti tulee tehdän neljän viikon kuluessa ostopäivästä. Käyttäessäsi rekisteröintisivua ensimmäistä kertaa tulee sinun ensin luoda omat käyttäjätunnukset sivustolle. Jatkossa saat nopeasti rekisteröityä uudet koneesi samaa tunnusta käyttäen. Pidä siis käyttäjätunnus ja salasana tallessa.

Rekisteröintiä varten tarvitset koneen ostopäivämäärän, koneen mallinumeron sekä sarjanumeron. Mallinumero ja sarjanumero löytyy koneen tyyppikilvestä joten kone on hyvä pitää lähettyvillä kun teet rekisteröinnin.

 

Näin löydät tarvittavat tiedot:

Metabo-sähkölaitteesi rekisteröintiin tarvitset sen tuotenumeron ja sarjanumeron. Nämä löydät koneen tyyppikilvestä. Punaisella merkitty numero on tuotenumero, sinisellä merkitty sarjanumero. Koneen mallinimi on alleviivattu vihreällä.

Metabo tyyppikilvet

Metabo tyyppikilpi 2

 

Metabo akku- ja laturitakuu

Saat Metabo Li-Ion ja LiHD-akuille ja latureille kolmen vuoden pidennetyn takuun ostopäivästä lukien suoraan ilman rekisteröintiä. Ilman latauskertarajoituksia!

Metabon akkupakettien kehitys perustuu Ultra-M-teknologiaan. Tämä takaa koneen, akun ja laturin täydellisen vuorovaikutuksen. AIR COOLED -latausteknologian ansiosta Metabo-akut latautuvat taas täyteen hetkessä.