Akkukoneet puutarhaan


Yksi akku kaikkeen käyttöön

Metabon akkukäyttöiset puutarhakoneet eivät ainoastaan tue sinua puutarhanhoidossa ja viheralueiden, puistojen tai urheilukenttien kunnossapidossa, vaan ne ovat myös täydellinen apu erilaisiin kohteisiin talon ympärillä. Ruohonleikkuusta niittämiseen, trimmaukseen, ylläpitoon ja siistimiseen – akkupuutarhakoneet täydentävät 18 voltin työkoneiden tarjontaa ja lisäävät valinnanvapautta Metabon Cordless Alliance System (CAS) -akkujärjestelmässä.

Katso akkukäyttöisten puutarhakoneiden käyttöajat tästä »

Vaivaton akkuruiskutus

Ihanteellinen kasviravinteiden ja torjunta-aineiden tasaiseen ruiskutukseen. Säädettävä suutin helpottaa vaihtamista ruiskutus- ja sumutintoimintojen välillä.

18 V akkureppuruisku RSG 18 LTX 15

Tehokas ja hiljainen

Akkulehtipuhallin on ihanteellinen lehtien ja lian nopeaan poistamiseen patioilta ja poluilta, ja sitä voidaan käyttää jopa meluherkillä alueilla. Lisäksi se tekee vaikutuksen tarkalla puhallusvoiman annostelulla, portaattomasti säädettävän puhallusnopeuden ansiosta.

18 V akkulehtipuhallin LB 18 LTX BL

Nurmikon reunojen viimeistelystä aluskasvillisuudelle

Akkuraivaussahat ja -trimmerit takaavat täydellisen nurmikonhoidon haastavammissakin kohteissa pienillä ja keskisuurilla alueilla.

2 x 18 V akkuruohoraivuri FSB 36-18 LTX BL 40
18 V akkutrimmeri RTD 18 LTX BL 30

Leikkuu ja silppuaminen

Kaksi akkuruohonleikkuria tarjoavat vaivattoman leikkuukorkeuden säädön sekä erinomaisen leikkuutehon ja pitkän käyttöiän tehokkaan harjattoman moottorin ansiosta.

2x 18 V akkuruohonleikkuri RM 36-18 LTX BL 46
2x 18 V akkuruohonleikkuri RM 36-18 LTX BL 36

Siistit leikkaukset

Akkupensasleikkureilla ja akkuruoho- /pensastrimmerillä pensaiden ja pensasaitojen hoito onnistuu käden käänteessä. Käyttäjäturvallisuudesta tinkimättä.

18 V Akkuruoho- /pensastrimmeri SGS 18 LTX Q
18 V Akkupensasleikkuri HS 18 LTX 45
18 V Akkupensasleikkuri HS 18 LTX 55
18 V Akkupensasleikkuri HS 18 LTX 65
18 V Akkupensasleikkuri AHS 18-55 V
18 V Akkupensasleikkuri AHS 18-65 V
Metabo akkukäyttöiset puutarhakoneet