12V Koneiden sarja


12V: Uusi kompaktien koneiden sarja

Uusi 12-volttisten koneiden sarja tekee päivittäisestä työskentelystä helpompaa. Koneet ovat kevyitä ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta ne istuvat käteen loistavasti. Uudet koneet ovat kooltaan kompakteja, mutta silti erittäin tehokkaita.

Metabo_12V_akkukoneet

12V Koneet: Kevyitä, kompakteja & tehokkaita

Metabon uudet 12 voltin akkukoneet tekevät päivittäisestä työstä helpompaa ja mielekästä. Laitteet ovat erityisen kevyitä ja ergonomisesti muotoiltuja, eli ne istuvat käteen mukavasti. Koneet ovat pieniä ja kompakteja, mutta silti erittäin tehokkaita. Myöskin akut ovat kooltaan kompakteja, mikä edesauttaa koneen helppoa käsittelyä. Alhaisen painon ansiosta koneilla voi työskennellä pitkiäkin aikoja ilman rasittumista. Koneen rungon erityisen lyhyt rakenne on ihanteellinen työskenneltäessä ahtaissa paikoissa.

Pikakatsaus 12V-sarjan koneisiin

Kaikki 12-volttiset akkukoneet tunnistaa helposti numerosta 12 koneen mallinimessä. 12V-sarjaan kuuluu neljä erilaista porakonetta / ruuvinväännintä. Yksinkertaisin malli on BS 12, joka painaa ainoastaan yhden kilon ja vääntövoimaa on 40 Nm. Vielä pienempi ja tehokkaampi on 12 V porakone / ruuvinväännin BS 12 BL, jossa on hiiliharjaton moottori. Hiiliharjaton kone on erittäin kompakti, pitkäikäinen ja kestävä. Molemmat mallit ovat saatavilla myös istukan Quick-pikalukituksella, jolloin istukan tai bits-pitimen vaihtaminen on erityisen nopeaa.


12V valikoimaamme kuuluu myös kaksi erilaista iskevää porakonetta; perusmalli SB 12 ja hilliharjaton malli SB 12 BL. Lisäksi 12V-sarjaan kuuluu iskevät akkuvääntimet 1/4” ruuvauskärkiliitännällä. Myös ruuvinvääntimissä on tarjolla perusmalli SSD 12 sekä hiiliharjaton SSD 12 BL.

Vääntimien ja porakoneiden ohella valikoimaamme kuuluu kaksi 12V patruunapuristinta. Puristimissa on mahdollista valita 400mm tai 600mm patruunaputken malli. Puristusvoima patruunapuristimissa on 4400 N.

Uusimpia tulokkaita 12V koneiden sarjassa ovat puukkosaha SSE 12 BL sekä äärimmäisen kompakti laikkaleikkuri CC 12 BL. Molemmissa koneissa potkii tehokas ja huoltovapaa, hiiliharjaton moottori. Puukkosahassa voi käyttää sekä puukko- että pistosahanteriä ja terän vaihto onnistuu luonnollisesti ilman työkalua. Laikkaleikkurissamme laikan halkaisija on 76 mm ja painoa koneella on ainoastaan kilon verran. Nämä molemmat akkukoneet sopivat erinomaisesti nopeisiin katkaisu- ja leikkaustöihin.

12V koneiden valikoiman täydentää akkukäyttöinen valaisin sekä käytännöllinen monitoimilaite, joka toimii laturina, virtalähteenä ja lamppuna.

LiHD 12V: Huipputeho ei johtoja kaipaa

Virtalähteenä toimii kompakti 12 voltin akku. Akut on jaettu kahteen eri tuotelinjaan. Li-Power – linjan akut ovat ns. perusakkuja ja niiden kapasiteetti on 2,0 Ah. LiHD on korkean suorituskyvyn akkulinja ja LiHD-akkujen kapasiteetti on 4,0 Ah. Metabon tehokas LiHD-linja on jo ennestään tuttu 18-volttisesta akkujärjestelmästä, mutta nyt tämä maailman paras akkuteknologia on käytettävissä myös pienemmän kokoluokan akkukoneissa. LiHD-akut valmistetaan parhaista komponenteista, jolloin virranluovutuskyky on erinomainen. LiHD-akkujen avulla koneissa riittää potkua vaativissakin työtehtävissä ilman verkkovirtaa. LiHD-teknologia takaa parhaan suorituskyvyn ja pitkän käyttökapasiteetin päivästä toiseen.