Rakenna ja remontoi


Metabo tuo markkinoille kattavan valikoiman uusia koneita, tarvikkeita ja lisävarusteita rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisille.

Metabo_btr_family

Valikoimaamme on aina kuulunut useita eri koneita ja tuoteryhmiä jotka soveltuvat rakentamisen ja remontoinnin erilaisiin tarpeisiin. Rakentamisen loppukäyttäjiä kuunnellessamme havaitsimme kuitenkin useita rakentamisen erikoiskoneita joita pystyimme yhdessä koneita ammatikseen käyttävien ammattilaisten kanssa suunnittelemaan markkinoilta aikaisemmin löytyneitä vaihtoehtoja paremmiksi. Osittain jo viime vuoden puolella aloitimme tuomaan markkinoille kattavaa uuttaa järjestelmäratkaisua rakentamiseen. Valikoima koostuu lukuisista Metabolle uusista tuoteryhmistä ja koneista. Uutuudet täydentävät nykyisen valikoimamme kattamaan lähes kaikki rakentamisen ja remontoinnin sähkötyökalutarpeet.

Lisäksi uutuuksiin kuuluu lukuisia akkukoneita. Uudet markkinoiden tehokkaimmat LiHD -suurtehoakut mahdollistavat nyt ja tulevaisuudessa täysin uusia aluevaltauksia akkukoneille. Koneita joita vanhemmalla akkuteknologialla ei ollut mahdollista toteuttaa. Paras esimerkki tästä on Toukokuussa 2016 myyntiin tuleva akkutoiminen 230mm iso kulmahiomakone joka teholtaan on täysin verrattavissa verkkovirtakoneeseen.

BTR_NAUHA3

 

 

Metabo_BTR_pvv

 

PURKAA: Murskaavan tehokkaita sähkötyökaluja.
Kattavalla pora- ja piikkausvasara valikoimallamme pääset läpi joka seinästä. Poista nopeasti vanhat seinä- tai lattiapinnoitteet, laatat tai koko tasoitekerros.

VALMISTELE: Ammattityökalut optimaaliseen pohjustukseen.
Valujen ja tasoitteiden hionta ja viimeistely, vanhan maalinpinnan poisto tai vaikka liimakerrosten poisto on usein aikavievää. Uusilla betonihiomakoneillamme nämä pintakäsittelytyöt käyvät käden käänteessä.

VIIMEISTELE: Järjestelmäratkaisut täydelliseen lopputulokseen.
Täydellisesti viimeistelty pinta on juuri mitä sinä ja asiakkaasi haluaa. Kun pienimmälläkin yksityiskohdalla on merkitystä, voit luottaa Metabon järjestelmäratkaisuihin kuten uusin varsihiomakoneisiimme. Koneillamme pääset huipputuloksiin niin korkeissa kuin erittäin ahtaissakin tiloissa, alta aikayksikön.